Generelt

Salgsbetingelsene vil være inkludert med din bestilling, som føres videre med ordrebekreftelse og sending.

Vi informerer at det er 18 års aldersgrense å handle hos oss!

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, SMS, brev, eller lignende.

Nettbutikken

Under har vi skrevet sånn det foregår, slik at du kan handle trygt.

  1. Kikk gjennom kategorier eller tilbudsvarer
  2. Velg produkt
  3. Legg i handlekurv
  4. Skriv inn kundeopplysning
  5. Kontroller at bestillingen er korrekt
  6. Bekreft din bestilling og aksept av salgsvilkårene
  7. Motta ordrebekreftelse

Din bestilling

Når du har fullført din ordre, så vil vi sende ut en automatisk ordrebekreftelse slik at du skal føle deg trygg på at ordren er ankommet Meekheim.

Når vi er ferdig med ordren og har sendt produktet, vil du få en automatisk e-post fra oss med detaljer om sendingen.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse av 20% i nettbutikken eller reklame, forbeholder vi oss retten til endre ordren eller kansellere dette.

Betaling

Vi benytter oss av betalingstjenesten "Stripe" som håndterer kredittkort, og du vil få spørsmålet om å registrere kortet for videre bruk, eller ikke. Stripe krypterer informasjonen slik at personvern opprettholdes.

Frakt

Som beskrevet i ordrebekreftelsen og på fraktsiden under ordren, er frakttiden estimert ved 30 dager fra fjernlager, og det kan hende det vil forsinkes via transport. Vi er i oppstartsfasen og har ikke nok midler til større norsk lager, og derfor benytter vi oss for øyeblikket av fjernlager. Vi kompenserer dette med lavere pris på varen.

Returrett i forbindelse med åpent kjøp

Levering skjer som beskrevet i ordrebekreftelsen. Husk du må selv være ansvarlig for å hente pakken, og Meekheim er ikke ansvarlig ovenfor dette. Posten sender automatisk ut hentelapp, eller SMS når pakken er ankommet postkontoret.

Dersom du har bestilt mer enn ett produkt kan det hende at du får produktene i separate forsendelser.